Led by a
Global Senior Team
global

Ihmiskeho on luotu kulkemaan epätasaisilla alustoilla

MBT (Masai Barefoot Technology) syntyi vuonna 1996, kun huomasimme miten paljon positiivisia vaikutuksia liikkumisen ja seisomisen luonnollisella epätasapainolla on hyvinvointiimme. Havaitsimme, että hyväryhtiset Masai-heimon jäsenet kulkevat paljain jaloin pehmeässä ja epävakaassa maastossa. Oivalsimme syy-yhteyden. Nähdessämme nämä ihmiset ja heidän elintapansa, tajusimme, että ihmiskehoa ei ole luotu liikkumaan nyky-yhteiskunnan kovilla ja tasaisilla alustoilla. Aloimme kehittää uudenlaista jalkinetta, jolla kävely mahdollistaa luonnollisen, pehmeällä alustalla liikkumisen tunteen myös kovilla, tasaisilla alustoilla.

  • MBT aktivoi lihaksia
  • MBT kehittää tasapainoa
  • MBT vaikuttaa positiivisesti koko kehoon (ei vain jalkoihin)
  • MBT edistää hyvinvointia

Epävakaus tekee vahvemmaksi

Koska MBT jalkineet mahdollistavat luonnollisen kulkemisen tunteen kovilla, tasaisilla alustoilla, aktivoi ja harjoittaa niiden käyttö nivelten lähellä sijaitsevia kehoa tukevia ja kannattelevia lihaksia, joilla on suuri vaikutus asentoomme, liikkumiseemme ja hyvinvointiimme. MBT jalkineiden käyttö monipuolistaa nivelten ja niitä tukevia lihasten ja tukirakenteiden kuormittumista sekä ennaltaehkäisee ja lievittää vaivoja samalla kun tasapaino ja koordinaatio kehittyvät. Koko kehon lihaksisto aktivoituu ja ryhti paranee.

MBT Academy: Jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä

MBT Academy on keskeinen tekijä MBT jalkineiden kehitys- ja tutkimustyössä muodostaen yhteistyöverkoston kansainvälisten lääketieteen, fysioterapian sekä liikunta- ja urheilutieteiden ammattilaisten ja tutkijoiden kesken. MBT Academy testaa, optimoi ja varmistaa MBT jalkineiden vaikutukset kehoon ja soveltuvuuden eri käyttäjä- ja erityisryhmille tutkimustyön ja ammattilaisten kokemusten kautta.

Yli 40 riippumattomien yliopistojen ja tutkimuslaitosten julkaisemaa tutkimusta luovat tieteellisen näytön ja varmistavat ainutlaatuisten MBT jalkineiden fysiologiset vaikutukset ja hyödyt. Tällä tieteellisellä näytöllä on luotu pohja myös MBT jalkineiden hyväksynnälle lääkinnälliseksi tuotteeksi.
 

Varo laittomia kopioita!

Valitettavasti MBT jalkineista on tehty laittomia kopioita, joiden toiminnalliset vaikutukset voivat olla enemmänkin haitallisia kuin positiivisia.
Tästä syystä suosittelemme vahvasti, että ostat MBT jalkineesi valtuutetulta MBT jälleenmyyjältä, joka on saanut koulutuksen tuotteeseemme, ja joka voi taata sinulle ainutlaatuiset sekä tieteellisesti testatut jalkineet.