Hae alkukirjaimella

Tuotesanasto

3

 1. 3D verkkokangas  3D verkkokangas on kevyttä, kudottua ja erittäin läpihengittävää kangasta.

C

 1. Canvas  Canvas on erittäin hyvin mekaanista kulutusta kestävää ja hengittävää kangasta. Canvas valmistetaan tavallisesti puuvillasta.

E

 1. EVA

  EVA on lyhenne etyleenivinyyliasetaatista. Ominaisuuksiensa vuoksi EVA toimii iskunvaimentimena pohjallisen päämateriaalille ja takaa käyttömukavuuden.

G

 1. GORE-TEX®  GORE-TEX® jalkine on kestävä, vedenpitävä ja hengittävä sekä varmistaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja lämpötilan vaihtelevissa olosuhteissa.

H

 1. Haljasnahka  Kun nahka halkaistaan ja pintanahka otetaan pois, saadaan haljasnahkaa, joka on erityisen hengittävää.

L

 1. Lesti

  Lesti on jalkineen sisällä sitä tehtäessä tai esimerkiksi kuivatettaessa käytettävä tuki. Lesti valmistetaan yleensä puusta, synteettisestä materiaalista tai metalista. Lesti vedetään kengän valmistuttua pois kengän sisältä. Lestin avulla saadaan erittäin hyvin jalkaan sopiva kenkä.
   

M

 1. Martiollinen nahka  Martiollinen nahka valmistetaan vuodan päälliskerroksesta. Martiollinen nahka on aidointa nahkaa sillä se käy läpi vain karvanpoistokäsittelyn. Martiollinen nahka on hyvin kestävää.

 2. Masai Sensor

  Pehmeä polyuretaanista valmistettu Masai Sensor on MBT teknologian sydän. Masai Sensor luo miellyttävän epätasaisella maastolla kävelyä muistuttavan tunteen.  MBT pohjan erityinen toiminnallisuus juontuu tästä (upottavasta) pehmeydestä.

 3. MBT DRY&COOL


  MBT DRY&COOL koostuu verkkokankaasta ja toiminnallisesta sisäpohjallisesta. Rakenteeltaan avoin ja kanavainen sisävuori mahdollistaa kosteutta poistavan ilmakierron. Tämä rakenne pitää jalan kuivana ja olon kengässä mukavana.

 4. Mikrokuitu


  Mikrokuitu on erittäin pehmeä materiaali, jolla on hyvä kosteudenkäsittelyominaisuus.

N

 1. Nupukkinahka  Nupukkinahka on nukkapintaiseksi hierrettyä martiollista nahkaa, joka tuntuu erittäin pehmeältä ja silkkimäiseltä

P

 1. PU

  PU (polyuretaani) on synteettinen, pitkäkestoinen materiaali. Hieman painavampaa kuin EVA.

 2. PU käsittely  PU käsitellyt materiaalit ovat kestäviä ja vastustuskykyisiä.

U

 1. Ulkopohja

  MBT mallistosta löytyy erilaisia ulkopohjia, joista jokainen on suunniteltu mallille sopiviin käyttöolosuhteisiin.
  Kuminen ulkopohja koostuu eri yhdisteistä, mikä takaa keston ja pidon.
   

   

V

 1. Vuori

  Kaikissa jalkineissamme (paitsi sandaalit ja GORE-TEX® -mallit) on  verkkokankaasta ja toiminnallisesta sisäpohjallisesta koostuva DRY&COOL vuori. Rakenteeltaan avoin ja kanavainen sisävuori mahdollistaa kosteutta poistavan ilmakierron. Tämä rakenne pitää jalan kuivana ja olon kengässä mukavana.

Y

 1. Yksikerroksinen verkkokangas


  Yksikerroksinen verkkokangas on hengittävä materiaali.