Uutiset

7
kes 11

Nice Run -tapahtuma Forssan auringossa

Nice Run -tapahtuma starttasi eilen Forssan aurinkoisessa kesäsäässä. Paikalle oli kerääntynyt toista tuhatta naislenkkeilijäjoukkuetta -mukaan lukien MBT joukkue.
Rentomielisen lenkin jälkeen, joka kiersi Forssan kaunista jokivartta, palkittiin osanottajia paitsi mitalein, myös yhteistyökumppaneiden lahjoin, joista ensimmäisenä arvottiin MBT lahjakortti. 
Onnekas voittaja saa käydä lunastamassa vapaavalintaisen jalkineparinsa paikalliselta jälleenmyyjältä.  

Tunnelmaa oli nostattamassa tapahtumajuontaja Lorenz Backman, joka hyöri lavalla ja kisa-alueella MBT jalkineet jalassaan. Niitä kovasti ensikertalaisena ihmetellen ja kiitellen.

Paikalla oli myös MBT testiasema, jossa osanottajat sekä muu tapahtumahenkilökunta kävivät runsaslukuisena tutustumassa MBT jalkineiden vaikutuksiin sekä mallistoon.
Usea kiittelikin MBT jalkineen pehmeyttä ja positiivisia tuntemuksia lenkin uuvuttamissa jaloissa ja kehossa.
Myös MBT joukkueen kävelyryhtiä ja -tahtia kiiteltiin. Eikä ihme, sillä olivathan MBT lenkkarit omiaan juurikin kovalla hiekka- sekä asfalttimaastolla.

 

Kiitos kaikille Nice Runiin osallistuneille! Tänään vuorossa Seinäjoki.
Pääyhtesityökumppanina MBT näkyy jokaisessa Nice Run tapahtumassa ja jokaisen tapahtuman jälkeen on osallistujilla mahdollisuus voittaa MBT lahjakortti.
Seuraavan kerran MBT testiasema nousee pystyyn Hämeenlinnassa, jossa Nice Run lenkkeillään 13.6.

Lisätietoa tapahtumasta:
http://www.nicerun.fi/index.php?main=1&docid=1