MBT. Made for your body


Se alkuperäinen

MBT on maailman ainutlaatuisin jalkine. Se on luotu erityisesti aktivoimaan kehoasi sekä seistessä että kävellessä. Vuonna 1996 havaittiin, että luonnollisen epävakaan alustan luomat hyödyt voidaan saavuttaa tutkimuksien pohjalta muotoillun jalkinemallin avulla.

MBT jalkine on luotu kehoasi ja sinun hyvinvointiasi varten. Sen tarkoitus on auttaa sinua liikkumaan enemmän ja miellyttävämmin. MBT jalkineen patentoitu pohjarakenne tuottavat liikkumiseen luonnollisen epätasapainon tunteen, johon elimistö reagoi välittömästi säilyttääkseen tasapainon. Tämä kehon automaattinen ”korjaus” lisää liikettä ja haastetta jokapäiväiseen elämään ja voi auttaa parantamaan ryhtiä sekä tasapainoa lisääntyneen lihasaktivaation kautta.
 

Käytä MBT jalkineitasi tehokkaasti

MBT jalkineiden vaikutukset voidaan saavuttaa yksinkertaisesti käyttämällä niitä osana arkea. Lisäksi olemme luoneet erityisiä harjoitteita, joiden avulla MBT jalkineiden vaikutuksia voidaan tehostaa mm. varmistamalla lihasaktivaation lisääntyminen. MBT jalkineet voidaan helposti yhdistää myös osaksi tasapainoharjoittelua.

Sinulle oikeat MBT jalkineet

MBT mallistosta löytyy jalkine kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin, joten voit lisätä liikettä ja haastetta jokapäiväiseen elämääsi mitä ikinä teetkin ja missä ikinä liikutkin. Parhaiten MBT malleihin tutustuu sovittamalla rohkeasti eri malleja, jolloin voi havainnoida niiden erot ja sen, miten kukin malli istuu omaan jalkaan. Sovittaminen on myös tärkeää oikean koon löytämiseksi. Koulutetut jälleenmyyjämme osaavat neuvoa sinua etenkin malli- ja kokoasioissa.