Varo nettisivuilla olevia MBT piraattikopioita

MBT Patented Valitettavasti löytyy useita yrityksiä jotka tarjoavat MBT – kopioita nettisivuilla. Suosittelemme että MBT ostokset tehdään ainoastaan valtuutetuilta MBT – jälleenmyyjiltä. Nämä jälleenmyyjät löytyvät myös nettisivujemme otsikon ”jälleenmyyjät” alta. Jälleenmyyjämme ovat kaikki hyväksyttyjä ja koulutettuja MBT tuotteeseen. Tämä varmistaa parhaimman palvelun ja käyttökoulutuksen.


 

MBT varmistaa tuotealkuperäisyyden!  

Miten tämä toimii?

MBT on alun perin sveitsiläinen innovaatio, toiminnallinen jalkine – ja alkuperäinen. Uuden yhteistyön ansiosta voimme taata alkuperäisyyden, muun muassa tehokkaan jäljitysmenetelmän kautta jokaisessa jalkineparissa. Näin haluamme vastata haasteeseen monille kopionvalmistajalle ja samalla suojata brändiämme ja niitä patentteja joita MBT omistaa.

Tämän tehokkaan jäljitysmenetelmän olemme yhteistyössä Certilogon kanssa, kotipaikkana Milano, Italia kehittäneet. Certilogo on kehittänyt käyttäjäystävällisen ohjelman, jolla kuluttaja voi nopeasti tarkistaa onko kyseessä aito - tai piraattituote. Tämän taustalla on kansainvälinen tietopohja, joka kerää tarkennettua tietoa.

Meidän toiveena on voida varmistaa, että kuluttajamme saavat ostettua alkuperäisiä MBT tuotteita. Certilogo auttaa nopeasti varmistamaan alkuperäisyyden ostetulle tuotteelle, ja näin varmistamaan ainutlaatuisen kokemuksen ja toiminnallisen jalkineen hyödyt.

Käytännössä jokaisessa jalkineparissa on uniikki Certilogo tunnistenumero, joka löytyy vasemmasta jalkineesta (alkaen 2013 syysmallistosta). Tällä tunnistenumerolla voidaan tarkistaa, että kuluttajalla on alkuperäinen MBT.
 

Miten tämä toimii?

Löydä Certilogo merkintä ja koodi vasemmasta MBT jalkineesta, ja käytä tätä linkkiä, jotta heti voit varmistaa MBT tuotteen alkuperäisyyden.

Tämän tarkoituksena on, että tehokkaasti voidaan estää valmistajia, jotka tarjoavat kopiotuotteita, ja varmistaa että kuluttajalla ei ole jalkineita joissa ei ole oikeata toiminnallisuutta.

Osana MBT laatu filosofiaa voimme näin parantaa kuluttajan suojaa saamaan alkuperäisiä MBT tuotteita.

Kaikki valtuutetut ja hyväksytyt MBT - jälleenmyyjämme voivat antaa lyhyen opastuksen, miten oikein ja tehokkaasti tulisi kävellä tuotteella.

Lue lisää

Valtuutetut jälleenmyyjät

Löydä lähin valtuutettu MBT jälleenmyyjä
Lue lisää

Genuine MBT® Shoes are
recognizable by our new packaging.

Look out for our hang tag and shoe box to prove the authenticity of your MBT shoes.